Sunday, October 14, 2007

Breakdown of toplessbeacon 262

Breakdown of toplessbeacon 262. Akryl 41 x 33 cm

Jag har nåtts av tråkiga nyheter. En av mina favorit fyrar har havererat. Tydligen är det något konstruktionsfel på den serie som 262 tillhör. Som ni ser på bilden har de flygburna reparatörerna anlänt, och de ser förhoppningsvis till, att fyren är i full drift inom en snar framtid. Var inte oroliga, det löser sig. :)

Gårdagens födelsedagskalas gick bra. Min kära vän fick blomman Och en tavla som hon vid ett tillfälle nämde att hon tyckte om. Nämligen Denna Jag har som regel att inte ge bort mina grejor, det blir inte något klirr i kassan om man skänker bort sina saker. Men eftersom hon är en av mina bästa vänner, och är en person med ett stort hjärta (fin människa). Så var det inte något att tänka på. Festen var riktigt rolig Jag drabbades av socialinkontinens (käften gick i ett) och snackade nog med dom flesta på partyt. "Grants Whisky makes people talk". Dock fick jag straffet imorse, det var kaos i huvudkontoret (huvudvärk). Det tog ett tag innan jag lämnade mitt gömställe under täcket. :)

Ordet "sockertoppen" gör mig illamående. den som har förstört detta ord för mig var en ensamstående mamma, som bodde granne med mig för några år sedan. Sockertoppen i detta fallet var hennes 5 årige son. I varenda mening nämde hon sockertoppen. Sockertoppen åt glass idag, sockertoppen ramlade av gungan, sockertoppen har fått en ny cykel osv. Det slutade med att jag tog långa omvägar för att inte riskera att råka stöta ihop med henne, jag orkade inte höra en till sockertoppshistoria !Nu skall jag ta en intensiv cykeltur. Och svettas ut gårdagens syndfulla leverne. :)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

16 comments:

Puman said...

Gud vad jobbigt med sånga människor! Jag skulle också tagit långa långa omvägar!!

Rollx said...

Det är lustigt såhär i efterhand. :)
Nuförtiden hamnar jag inte i sockertopps situationer, jag har lärt mig hur man undviker dessa fällor. ;)

**XENA** said...

Har ALDRIG kallat mina ungar för sockertoppar..
Och nu börjar dom bli så stora så om jag gjorde det skulle dom låsa in mig i en skrubb ngnstans..
Hoppas cykelturen hjälpte lite.
Wirren, ack så god med hu såna obehagliga effekter dagen efter.
Lyllos din vän som fick en av dina tavlor.
Men håller med dig en riktigt god vän så får man undvara klirret i kassan just den dagen.
Mitt problem är att jag ska prissätta mina alser för första ggn innan mars. Då de ska visas på hemorten. HUR sjutton sätter man pris på ngt man själv gjort..
Känns så hmm.... EGO.. skit svårt.
Kram
XENA

Ninde said...

Låter som en kul fest. Antar att din present blev mycket uppskattad. Jag fick en tavla av en vän till familjen för några år sedan, tänker ofta på konstnären och vilken fin gest det var när jag ser den..det kommer hon säkert också att göra :)

Hoppas du är piggare idag ! ;)

Rollx said...

Xena.
Prissättning på ens kreationer kan kännas väldigt svår att göra. Jag tog hjälp av anhöriga som pysslar med konst. Så jag tror att jag har hittat en rimlig nivå.

Det gäller ju också att hitta dom som vill införskaffa ett original. Vi lever i "posters/affisch tider".

Trevligt ! Du skall alltså ha en utställning. Hoppas att man får se fotografier från evenemanget. :)

Ninde.
Jo jag hoppas att hon blev nöjd med min present. Tror jag skötte mig bra på festen, fick många kramar av tjejerna när det hela avslutades. :) Helt utslagen blir jag aldrig, jag är en tålig "lapp". :)

Ninde said...

"En tålig lapp" Ha,ha.. måste vara den höga rena luften ni utsätts för som små.. :)

Rollx said...

Ninde.
Jag växte upp brevid en pappersmassa fabrik. kan ju ha varit "röken" från industrin som härdade mig. :)

Ivana said...

Tur att du visste om att hon tyckte om tavlan. Mina konstnärsvänner är livrädda för att ge mig tavlor i present för de vet hur fel det kan bli. Däremot fick vi en tavla i bröllopspresent & den tyckte jag om hör & häpna!
Nu har jag kommit på den briljanta idén att jag ska måla egna tavlor för om det är någon som vet vad Ivana vill ha så är det Ivana.

Nu börjar jag som Zlatan prata om mig själv i tredje person haha!

Ninde said...

Ha,ha jamen just ja. Kanske var några speciella tillsatser i den röken. Härdningsmassa? :)

Rollx said...

Ivana.
Jag skulle aldrig ha kommit med något, som jag inte visste att hon tyckte om. Kul om du börjar att måla. Kanske man får se vad du åstadkommit vid något tillfälle.

Ninde.
Vet du vad. Alla ungarna i hembyn som var busiga/stygga kastades ner i skorstenarna som straff. Sen fick man tillbringa några dagar där, Röken var lugnande. Exakt vad röken innehöll vet jag inte.

Johnny said...

låter som du hade en bra fest.lite skit dagen efter får man ta ibland. sköna bilder du tagit på götet. man blir...stolt :-) hoppas cykelturen blev angenäm.
hälsningar sockertoppen:-)

**XENA** said...

Kikar in för att hinna lämna en liiite hälsning innan jag rymmer ngr dagar.
Kanske är jag åter på fredag kanske inte. Vi får se.
Ha det så jätte bra min vän.
Kram
XENA

Rollx said...

Johnny.
Det kändes fint att få ett ett gott betyg från en infödd Göteborgare. :) Blev en 2 timmars cykeltur, det var djäkligt skönt. Man fick lite bättre samvete efter trampandet.

Xena.
Skönt att åka iväg en kortis ibland, man behöver det. Syns sen.

Ivana said...

Självklart, men jag tänker endast syssla med häftiga färger, att måla motiv kan jag absolut inte. Min far är konstnär & självklart ärvde jag inte hans gener, hugga. Nåväl, fäger kan jag så fina tavlor kommer det bli ändå :)

stellapolaris said...

Jag å andra sidan skulle ha blivit glad om någon kallat mig för sockertopp när jag var en liten minishe...
Sick!

Heja på...måla för bövelen...och det gäller alla!

Rollx said...

Ivana.
Det behöver ju inte föreställa något, bomba duken med färg. Kasta, splasha, häll ! :)

Stellapolaris.
Stackars dig ! Det måste vi åtgärda. Stellapolaris du är en riktig sockertopp. :)