Friday, February 2, 2007

Early morning at trumpet lake



Jag skulle innerligen önska att man varenda morgon, kunde vakna upp med ett bländande leende på läpparna. Och raskt studsa upp ur sängen, och ställa sig framför fönstret. Och utbrista glatt - Vilken härlig morgon !!. Nej det har aldrig hänt någon morgon, f-n också !!. :)

Early morning at trumpet lake. Akryl 92 x 73 cm

3 comments:

RedAngel said...

hehe...i min vision så såg jag ett coctailparty?! Visst är det lite läskigt med morgonpigga solstrålar! En annan kvickna ju knappt till efter en tunna kaffe, lagom till lunch kan man pipa ur gomorrn OM det e en solig dag *S*!

OCH...imorgon ska det va sol här, så jag ska dricka kaffe på balkongen med isbitar, döda växter & slask, det du...det kan göra folk happy hahaha!

Skogsrået said...

Gillade tavlan!

Men morgonpigga får andra människor vara istället. Fast helst inte. När jag tänker efter avskyr jag morgonpigga människor.

;)

Rollx said...

Redangel. Kan vara riktigt uppfriskande att sitta ute i kylan med en mugg kaffe. Men bara en liten stund, så kuul är det inte :).

Cee. Just denna tavla fick en gulaktig bakgrund, man brukar oftast slänga på en blå himmel. Men man måste bryta gamla vanor.

Kanske är en träningssak att bli pigg på morgonen ?. Funderar allvarligt på att sticka till ett närliggande gym, tidigt några dagar i veckan. Tanken är god iallafall :).

Avskyr morgonpigga människor, man kanske är bara avundsjuk ?.