Thursday, March 15, 2007

Swingers Party.







Hästmannen Såg ni denna dokumentär som gick för ett tag sedan ?. Om inte, så kan jag varmt rekommendera denna film. Vilken personlighet !. Man har lust att hoppa in i bilen, och trampa iväg till honom. Och hjälpa till lite på hans gård. Men, jag tycker att han gjorde det lite väl besvärligt för sig själv emellanåt. Det är inte alls konstigt om han sliter ut sig, han verkade tämligen ovillig att nyttja dom flesta former av moderna hjälpmedel, som man kan införskaffa till ett jordbruk. Nej han ville att bruket skulle skötas på det gamla sättet. :)

Hästmannen

Andra bloggar om: , , , , ,

11 comments:

Ivana said...

Jag älskar den sista bilden! Du är ju skitduktig på det du gör

Rollx said...

Tack.
Vissa är hyfsade. Slänger nog på lite färg på dom snart (seriestripparna). Kanske laborerar med detta i helgen.

Ivana said...

Fast jag tycker att svart vita ibland kan vara bättre än färgade, jag tar de svartvita mer på allvar på något sätt. Men du får lägga upp dem när du har lekt med färger så man får se reslutatet :)

Rollx said...

okejrå. sätter upp en färglagd stripp när jag gjort en. :)

Ivana said...

Jag vill ha mycket roooosa! Snälla, snälla! ;)

Anonymous said...

Jag har hört en hel del om denna hästmannen på sistone men såg inte dokumentären själv. Är kanske dags att kolla in den nu.

Rollx said...

Ivana. Jag ska rita något till dig. Och motivet passar nog med lite rosa. :D

Phia. Hästmannen dokumentären var bra . Jag tycker definitivt att du skall kika på den. Men jag tycker att dom kunde "diskuterat" lite mer med honom. Exempelvis vad han hade för åsikter om saker och ting här i världen, det var något man saknade lite.

Ivana said...

rollx: Vad snäll du är, väntar med spänning :)

Chaan said...

Har tittat på alla verk i bloggen nu.

Imponerad, som sagt.

Jag skulle vilja säga att stilen är mestadels snäll, med änglar, vackra kvinnor osv. Sedan finns det otäcka inslag som krig, omöjliga situationer och cyborger.

Men då allt är tecknat i en snäll stil så borde det vara slät musik till. Tänker mig THX-reklamen, en riktigt tung synthskapelse på bara 30 sekunder om ens det. Eller ledmotivet till Terminator II, kanske lite väl pompöst. Men ANSLAGET. Symfonisk musik med flera stämmor, sedan spelar det mindre roll om den är artificiell eller orkestral.

Rollx said...

Ivana.
Det dyker upp något i veckan (nåt simpelt).

Chaan.
Oj ! har du kikat igenom alltihop. Du skall få se någon gång vad jag menar. kommer att snickra ihop en liten 3d sekvens här framöver. Inspirationen kommer huvusakligen från målningarna. Är jättesugen att starta med detta bums !. Men detta får vila lite.

Chaan said...

Tittat på konsten, that is.

Fyra sidor verkar det vara.

Synd att jag inte har någon (bra) synth, det kommer kanske behövas den dagen du börjar med animeringar :-)