Sunday, April 1, 2007

Lola danced all night



Arbetsansökan.
Har nyligen fixat till en god väns arbetsansökan. Nu har han fått ett fint upplagt cv samt ett personligt brev. Allt är bättre än hur det såg ut förut (vilken röra). Nu återstår att se, om någon arbetsgivare nappar. Skulle vara kul om detta gav resultat. Du kanske undrar vilket jobb kompisen söker ?. Han söker arbete som bagare/konditor. Hoppas att jag får lite gratis bröd om detta går vägen ?. Får jag det Magnus ?. :)

0 besökare.
Lyckades klanta bort inställningarna för Google analytics. Så jag har haft 0 besökare enligt statistiken några dagar. Men nu verkar det fungera igen. Man kanske är lättroad, men jag tycker att det är roligt att kika in statistiken hur det hela utvecklar sig. Och från vilket land besökarna kommer ifrån.



Filmtips.
Kikade in Pans Labyrinth i helgen. Den får ett högt betyg av mig. Genren är drama fantasy thriller enligt imdb.
Pans Labyrinth The official movie site
Info om Pans Labyrinth på Imdb



Bingolotto.
Skall eventuellt slänga upp lite seriestrippar som driver med bingolotto i veckan. Det är dax för lite serier tycker jag. Det nämda programmet är inte lika populärt som det var förut, jag tecknade dom under bingolottos glansdagar/högkonjunktur. Ni får se. :)


Och kom ihåg. Du är en vinnare !. Du har ju faktist vunnit över miljoner !.



Ha en bra vecka. :)

Andra bloggar om: , , , , , , ,

12 comments:

Ninde said...

God morgon! Alltid lika kul att se dina figurer :) Kanske kan ni teama upp du och din kompis? Du tecknar någon figur som sedan trycks i marsipan på tårtan han bakar? ;)

A said...

Dina bilder är verkligen jättefina!! Ser fram emot bingo-lotto-stripparna! :) Hälsa kompisen lycka till!

Ivana said...

Jag älskar den första bilden, färgerna är underbara.

Oh no, när besöksräknaren inte fungerar blir man tokig, jag är beroende av att gå in & titta :)

Rollx said...

Goddag fröken Ninde. Jag tror att han har kunskaper själv att göra små figurer, "kycklingar" kan han visst fixa utan problem. :)

Annelie. Hoppas att man får se lite fotografier från din tripp i Indien. När du kommer hem.

Ivana. Visst ! blir man beroende av den där djefla statistiken. Lite dumt kanske ?, det är ju trots allt bara en förströelse (hobby), detta bloggande.

Ninde said...

rollx: Kycklingar kan t.o.m jag göra ;) Men hade för mig att man kunde "trycka" kort i marsipan eller något man har på tårta.

Då borde man kunna det med teckningar med. De hade det på filmen "Nina Frisk" iaf, på ett barnkalas..

Rollx said...

Ninde.
Du har rätt. Att man trycka någon form av motiv/foton på marsipan. Vette fanken hur det går till ?. Blir tungan svart av trycksvärta, om man äter upp marsipan bilden ?. :)

Har inte sett filmen Nina Frisk. Hoppas att den var bra/givande.

Ninde said...

rollx: Ha,ha ingen aning om det men tror det var i färgtryck..;)

Nina Frisk, nja. Om man gillar flyvärdinneuniformer och bra spelade karaktärer, fast storyn var sisådär..

Rollx said...

För att erkänna, så ser den inte så lockande ut. Det vore isåfall om jag hade ett kvinnligt sällskap som absolut ville se den, då kunde jag kanske bita ihop. :)

Vanja said...

Bagar-CV! Låter gott... la du inte in lite spännande bullbilder? Sånt är ju alltid trevligt... :)

Och jag ser verkligen fram emot bilderna på bingolotto! Hade nästan glömt bort att det finns kvar...

Tack för tipset om filmen också! Ska absolut se den, älskar sfi...

Ha en under-bar dag! :)

Rollx said...

Näee jag har inte lagt in några bull bilder i hans ansökan. Kanske man skulle göra detta !?. Ansökan består bara av text, det ser lite små tråkigt ut faktist. En liten bagar gubbe i övre högra hörnet kanske kan göra susen, hmmm ett lite väl förutsägbart motiv ?. Ska tänka lite, hoppas att jag kommer på något fyndigare ?.

Jooo blir eventuellt lite bingolotto skämt i slutet av veckan. :)

Det var en bra film !. Jag förväntade mig en "gullig" Harry Potter inspirerad rulle. Men den var lite annorlunda. Dessutom är den Spansk.

Ivana said...

Egentligen ska det ju vara det men det är beroendeframkallande. Men vet du vad, vi behöver inte avslöja oss, vi kan gå med i Anonyma besökarstatistik beroende :)

Rollx said...

Min värsta bloggoholism har nog lagt sig. Men jag kan tänka mig att du kan känna mera krav på dig, med dina goda siffror. :)

Hmmm kanske man skulle göra någon riktigt seriös blogg. Planer smids i mitt huvudkontor, om hur det skulle kunna se ut (sidan). Samt vilket material man kunde lägga upp.