Thursday, May 3, 2007

Reklamation



Bläh !
Idag var det första gången jag slängde microvågsmat i soporna. Jag kunde inte förmå mig att äta upp denna rätt. Det var det äckligaste jag någonsin har ätit. :( Meeeeen jag har reklamerat denna vara till Coop här i sverige, via deras hemsida. Skall bli intressant att se om jag får något svar ?. :)

Mitt meddelandet till Coop.

Hejsan.

Jag ville göra er uppmärksamma på att en av era micromats produkter icke håller måttet. Smaken på "thai curry" är urusel !. Det är första gången, jag kastar en micromats portion i soporna. Och det säger ganska mycket, eftersom jag personligen kan äta det mesta. Rätten smakade rätt och slätt "vetemjöl".

Nej. Datumet har inte gått ut på varan. Provsmaka på produkten själva. Det är knappast gott. :(

Info om produkten. Thai curry 350g. Kyckling i thai currysås med nudlar (coop). Inköptes idag 070502.

Jag har reklamerat förut.

Vid ett tillfälle skrev jag till Ica och klagade på att deras kanel och äppel musli var smaklös. Jag märkte att dom hade snålat in på kanelen, så det smakade inte lika gott längre. Dom var så snälla så att dom skickade mig ett presentkort på 100 kr. :)


Reklamera mera.
Hmmm finns det några andra saker jag kan klaga på ?. :)



Uppdatering fredag.
Dom var verkligen snabba på Coop. Fick ett mail från någon som heter Kerstin, dom kommer att skicka ett presentkort som plåster på såren, för mitt lidande. :)

LYSTRING !.
Idag den 4 maj kommer ett antal bloggare att träffas klockan 18.00 på Mosebackes terrass vid Slussen. Är du i krokarna så är det bara att hänga på. En lysande idee från fröken Vanja.

Vanja - Spinheadmedia

Andra bloggar om: , , ,

2 comments:

Ninde said...

Jo fler borde reklamera dåliga varor. Oftast har man inte ork o energi bara. Ska bli reklamations gutu när jag blir pensionär. Klaga på allt dåligt ;)

Rollx said...

Bara roligt att testa hur kund vänliga dom är. Jag är inte gniden/snål.